Schadeherstel

Schade?

Schade aan uw auto is een vervelende zaak. Helaas kunt u met schade aan uw auto geconfronteerd worden.

Kras, deuk of steenslag

Heeft uw auto een kras, deuk of beschadiging door steenslag? Is de hele zijkant, voorkant of achterkant beschadigd?  Heeft u steenslag op de autoruit of moet het hele ruit worden vervangen? Het team van CarXpert Chatelain is gespecialiseerd in het herstellen van zowel ruitschades als alle andere schades aan uw auto.

Werkplaats voor schadeherstel & spuiterij

De werkplaats is ingericht op en voldoet aan de huidige normen voor schadeherstel en spuiterij. Hierbij kunnen wij u garanderen dat er altijd gelet wordt op waardebehoud, veiligheid en betrouwbaarheid. Wij zullen indien noodzakelijk direct zorgen voor passend vervangend vervoer, want u moet natuurlijk weer zo snel mogelijk kunnen rijden!

Misverstand rechtzetten

Even een misverstand rechtzetten. Veel verzekeraars verwijzen u naar gespecialiseerde bedrijven, welke vooraf al geselecteerd zijn door hen voor schadeherstel. Het lijkt vaak alsof, dat dit uw enige keuze zou zijn. Maar vindt u het wel zo prettig om naar een bedrijf gestuurd te worden dat u helemaal niet kent en waar men u niet kent?

Kom vrijblijvend langs voor een offerte en u zult zien dat CarXpert Chatelain gewoon voor de verzekeraars uw auto kan herstellen, repareren en spuiten.