Onderhoud & reparatie

bij CarXpert Chatelain

Profiteren van goed onderhoud

CarXpert Chatelain staat voor 100% achter het gevoerde onderhoud aan uw auto. U profiteert daarvan. Goed en regulier uitgevoerd auto-onderhoud maakt namelijk de kans op autopech een stuk kleiner.

Onnodige reparatiekosten voorkomen

Regelmatig onderhoud aan uw auto is niet alleen van groot belang om zo veilig mogelijk te kunnen blijven rijden, maar signaleert ook defecten in een vroeg stadium. Door deze gelijk te verhelpen, kunt u onnodige, grote en dure reparaties voorkomen. Dat is ook beter voor uw portemonnee.

Welkom met alle merken en typen auto’s

Wij zijn een universeel autobedrijf en zijn niet merk gebonden. Daarom krijgt u altijd objectief advies van ons, waarbij het niet uitmaakt welk merk of type auto u rijdt. Ook met uw hybride of elektrische auto bent u bij ons aan het juiste adres.

U behoudt uw fabrieksgarantie

Wij maken gebruik van originele kwaliteitsonderdelen. Op die manier blijft uw fabrieksgarantie gewoon geldig. Ook uw nieuwe auto kunt u daarom met een gerust hart door ons in onderhoud laten nemen. Of het nu gaat om uw privéauto of een zakelijke (lease)auto, ze zijn bij ons welkom.