Hybride en elektrische voertuigen

Met uw hybride of elektrische auto bent u bij ons aan het juiste adres. CarXpert Chatelain heeft specialistische kennis, kunde en apparatuur in huis om vrijwel alle hybride en elektrische auto’s te onderhouden en te repareren.

Veilig en vakkundig

De elektromotor die steeds vaker onderdeel is van hybride en elektrische auto’s, vergt specifieke kennis en uiterst belangrijke veiligheidsvoorschriften. Onze monteurs zijn opgeleid om veilig en vakkundig te werken aan hybride en elektrische voertuigen. Daarnaast krijgen zij regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van de laatste technieken en ontwikkelingen.

Specialistische apparatuur

Om uw auto veilig en vakkundig te onderhouden en repareren maken we gebruik van specialistische meet- en uitleesapparatuur en gereedschap. Bij CarXpert Chatelain werken we met kwaliteitsonderdelen en u behoudt uw fabrieksgarantie.

Kosten

Het is belangrijk dat u niet door blijft rijden met een storing of defect aan uw auto. Zo voorkomt u dat het defect groter wordt en dat de kosten stijgen. Wilt u weten wat de kosten ongeveer zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag weer veilig op weg.