Diagnose bij CarXpert Chatelain

De diagnosespecialist voor uw auto

Storing

Geeft uw auto een storingsmelding of brandt er een lampje op het dashboard? Kom langs bij onze garage in Dwingelo. We bespreken dan wat er met uw auto aan de hand is en lezen uw auto uit. Indien nodig maken we proefrit om vast te stellen waar de storing of het defect zit. Aan de hand daarvan maken we een reparatievoorstel en offerte voor u. Als het voorstel voor u akkoord is zullen we het probleem zo snel mogelijk voor u oplossen.

Erkende diagnose-apparatuur

CarXpert Chatelain heeft een goed ingerichte werkplaats met gespecialiseerde, erkende diagnose-apparatuur. Ons team is gespecialiseerd en gecertificeerd om elektronische storingen op te lossen en reparaties uit te voeren. Daarbij maakt het niet uit welk merk of type auto u rijdt. Heeft u een bedrijfswagen, bestelbus of camper? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Kosten

Het is belangrijk dat u niet door blijft rijden met een storing of defect aan uw auto. Zo voorkomt u dat het defect groter wordt en dat de kosten stijgen. De kosten van de diagnose en de reparatie zijn afhankelijk van de storing, het type voertuig en het defect. Wilt u weten wat de kosten ongeveer zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag weer veilig op weg.