Tankstation

24/7 tanken

Garagebedrijf CarXpert Chatelain in Dwingeloo biedt u de mogelijkheid om naast een onderhoudsbeurt, uw auto ook te voorzien van een tankbeurt. U kunt bij ons LPG, benzine of diesel tanken. Via een mooi prijzen sign kunt u snel zien wat onze brandstofprijzen, kortingen en acties zijn.

Tankstation CarXpert ChatelainBemand en onbemand

CarXpert Chatelain in Dwingeloo heeft nog steeds een bemand tankstation. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Maar u kunt ook zelf tanken, indien gewenst. In het weekend is het tankstation minder intensief bemand. Een goed assortiment, een vers kopje koffie en een schoon toilet: het is een kleine greep uit hetgeen wat wij te bieden hebben. Bovendien kunt u in de weekenden en ’s avonds na 18:30 uur gewoon tanken en betalen aan de buitenterminal.

Shop voor broodjes en drankjes

CarXpert Chatelain heeft alles voor u op locatie. Als u na of voor het tanken dorst heeft of zin heeft in een broodje, loop dan nog even binnen in onze shop. We maken verse broodjes ter plekke voor u. Een broodje bal of pistoletje kaas, wij hebben alles voor de lekkere en gezonde trek.

Tanken, sparen, kiezen!

Sparen kunt u bijna overal. Bij AVIA is het alleen net iets leuker. Want u bepaalt helemaal zelf hoe en waarvoor u spaart. Daarom noemen we het AVIA Keuze Sparen. Sparen waarvoor u het wilt, via de handige elektronische AVIA card. Voor contant geld of cadeaubonnen van bekende winkelketens die u extra voordeel opleveren. Aan u de keuze!

Auto wassen

Is uw auto toe aan een goede wasbeurt? Sinds kort kunt u hiervoor ook bij ons terecht. Meer informatie op deze site onder “wasbox”.